Hus
och
stugor

För alla lägen.

Hos oss hittar du över 50 olika stugmodeller. Från den lilla, enkla boden till det större fritidshuset. Klassisk stil, funkis eller kanske ännu modigare? I sortimentet hittar du två olika byggnadskonstruktioner i trä – klassiskt knuttimrat eller vårt stabila blocksystem. Båda är lika enkla att bygga som de är stabila i sin konstruktion. Vårt stora utbud tillsammans med ett bra inredningskoncept, smarta tillval och din egen kreativitet skapar du precis den stuga du behöver. Allt med den genuina känslan av Norrland inbyggt i stugan.

Attefallshus

För oss handlar attefallshus om att låta fritidslivet få ta mer plats. Precis som vårt övriga sortiment är attefallshusen rejält byggda med noggrannhet i detaljerna och stor valfrihet i utformning av interiör.

Läs mer

Friggebodar

Våra friggebodar är byggda för att du enkelt ska kunna ge lite mer plats åt det du tycker om. En friggebod från Baseco är enkel att sätta upp där du vill ha den.

Läs mer

Fritidshus

Kunskapen kring att skapa smarta planlösningar i våra mindre hus har vi med oss när vi planerar och tillverkar de större fritidshusen.

Läs mer

Förråd

Våra förråd på 5-25 kvm är byggda av den senvuxna lappländska furan, vilket ger den höga kvalitet och stabilitet som kännetecknar produkter från Baseco.

Läs mer

Garage och carport

Carportar eller garage är både funktionella och praktiska att ha. Utrymmen som välkomnar bilen, motorcykeln eller cykeln att stanna en stund.

Läs mer

Bastu

Våra bastustugor 7-25 kvm är rejält dimensionerade och gjorda av den senvuxna lappländska furan, vilket gör att de är starka och tåliga.

Läs mer

Utomhusprodukter

Vår råvara lämpar sig väl även för utomhusbruk. Skapa nya upplevelser på utsidan av huset eller stugan med träprodukter som håller i generationer. 

Läs mer

Rita ditt hus

Planera ditt kommande byggprojekt med Basecos blocksystem. Med vårt 3D-verktyg kan du anpassa resultatet efter egna önskemål.

Läs mer
Hustyp
Storlek
Byggkonstruktion

Visar