Utemiljö

Finns inget dåligt väder

Vår stabila och tåliga råvara lämpar sig väl även för utomhusbruk. Skapa nya upplevelser på utsidan av huset eller stugan med träprodukter som håller i generationer. Låt träet åldras med väder och vind eller behandla efter eget tycke och smak.

Grillplats

Vår eldplats Stalo är resultatet av gedigen testning i form av tusentals år av sittande kring lägereldar. Dagens eldbetraktare och korvgrillare uppskattar utvecklad praktisk funktion och bekvämlighet utan att göra avkall på den historiska känslan och nedärvda driften av att samlas kring en eld för att berätta historier, äta eller bara njuta av naturen.

Läs mer

Termotrall

Termotrall furu är tillverkad av samma kvalitetsvirke och värmebehandlad med den senaste tekniken för att klara naturens yttre påfrestningar. Med Termotrall furu får du utrymme för kreativitet och väljer själv hur du vill att materialet ska åldras.

Läs mer

Vindskydd

Stiltje är ett rejält vindskydd i senvuxen norrländsk fura som skyddar mot väder och vind och står emot naturens påfrestningar – år efter år. Stiltje finns som både enkelt och dubbelt vindskydd och levereras obehandlat med färdigkapade komponenter för enkel montering.

Läs mer

Visar