Ett nytt sätt att bygga.

Basecos blocksystem är ett flexibelt koncept för husbyggande som gör det enkelt att både välja hur huset ska se ut och bygga det. Vi har fokuserat på att skapa en produkt som gör det lätt för kunden att bygga och konstruera sitt eget hus oavsett förutsättningar. Blocksystemet har stor flexibilitet ända från grundarbetet till den slutliga fasadmålningen och är utformat efter samma princip som våra övriga produkter – absolut norrländsk kvalitet. 

Välj bland färdiga modeller av stugor – fritidshus, attefallshus, friggebod, garage och förråd. Du monterar snabbt ihop dem till stabila hus färdiga att nyttja. Men det går också mycket bra att köpa enskilda väggblock, vilket gör att du i praktiken kan designa ditt eget hus!

NORRLÄNDSKT VIRKE SÅKLART!
I blocksystemet är det senvuxna norrländska virket basen. Fura och gran med täta årsringar ger en mycket stabil råvara som gör att vi vågar garantera Absolut norrländsk kvalitet.

REJÄLA DIMENSIONER
Förutom en råvara av högsta kvalitet så vill vi att du ska känna dig trygg med att din stuga står stabilt och klarar kraven både från byggnadsnormen och dina egna krav. Därför bygger vi med rejäla dimensioner såväl i stomme som paneler.

FÄRDIGA VÄGGBLOCK
Väggblocken levereras med en monterad ytterpanel (z-panel 22x170 mm). Väggreglarna är 45x95 på de mindre stugorna (upp till 15 kvm) och 45x145 på de större och sitter på var sin sida om blocket. Det gör blocksystemet till ett mycket stabilt system som står stadigt redan under byggtiden.

GRUNDMÅLAD OCH MELLANSTRUKEN
Ytterpanelen på väggblocken är grundmålad och mellanstruken. Det sparar tid och ger en högre kvalitet på den målade ytan. Den slutliga strykningen gör du själv inom två år efter montering av huset. Du kan välja mellan faluröd, mörkgrå, husvit eller obehandlat. 

 

TAK FÖR NORRLÄNDSKA VINTRAR
Eftersom vi är norrlänningar så dimensionerar vi efter alla olika väder som kan råda häruppe. Vår takstolskonstruktion klarar belastningar för snölast och vindlast enligt norrländska förutsättningar.

GJUTEN PLATTA ELLER PLINTAR
Förutsättningarna för husgrunder är olika beroende på markförhållanden och hur huset ska användas. Blocksystemet har en golvkonstruktion som passar för både gjuten platta och plintar.

TILLBEHÖR OCH PAKET 
Till alla våra stugor finns förstås tillval att göra så du kan anpassa din stuga exakt efter det behov du har.

    

Hustyp
Storlek
Byggkonstruktion

Visar