Knuttimrat från hjärtat av Lappland.

Hos oss hittar du omkring 50 olika stugmodeller. Från den lilla, enkla boden till det större fritidshuset.. Klassisk stil, funkis eller kanske ännu modigare? Vårt stora utbud tillsammans med ett bra inredningskoncept, smarta tillval och din egen kreativitet skapar du precis den stuga du behöver. Allt med den genuina känslan av Norrland inbyggt i stugan.

 

NORRLÄNDSKT VIRKE SÅKLART!
Man behöver inte bo mitt i barrskogsbältet för att förstå vad de långa, kalla vintrarna gör för råvaran. Ett långsamt växande träd ger tätare årsringar och ett bättre virke. Svårare än så är det inte.

GEDIGNA TAKÅSAR
Många mindre hus som säljs på marknaden har också en enklare takkonstruktion och lägre dimension på takåsarna. Men i Norrland vill vi bygga rejält. På våra stugor hittar du rejäla takåsar som håller för snön.

REJÄLA GOLVÅSAR
Precis som för taket är dimensioneringen av åsarna viktig. Oavsett om golvet är avsett för en skoter eller isolering till en vinterbonad stuga. Rätt och rejält ska det vara.

PRECISION I KNUTARNA
Förutsättningen för en stabil stuga som är lätt att bygga är precisionen i materialet. Knutarna ska vara så noggrant urfrästa så det går lätt att bygga men man måste slå sådär lagom hårt för att knuten ska sitta ihop och huset blir stabilt.

ENKEL MONTERING
Att timra upp sin egen stuga är roligt och faktiskt ganska enkelt. Smarta konstruktioner kring golv och tak och en lättläst och bra monteringsanvisning underlättar dessutom en hel del.

VÄLJ EGEN INTERIÖR
Baseco har producerat massiva trägolv och paneler sedan många år tillbaka. Våra stugköpare får självklart ta del av vårt stora utbud för att själv skapa sin egen stuga och känsla.

TILLBEHÖR OCH PAKET 
Till alla våra stugor finns förstås tillval att göra så du kan anpassa din stuga exakt efter det behov du har.

Hustyp
Storlek
Byggkonstruktion

Visar