Jobba hos oss

Familjeföretaget Baseco är marknadsledande i Sverige på massiva trägolv av hög kvalitet. Vi finns i Sorsele, med skogen och fjället nära. Varje dag bygger vi vidare på en genuin hantverkstradition som präglas av kärleken till träet och omsorg om varje detalj, från nedtorkning till hyvling och ytbehandling. Den senvuxna lappländska furan är vår grund, men vårt sortiment inspireras ständigt av omvärlden och utvecklas hela tiden. Idag innefattar det ett brett utbud av golv, paneler, hus och pellets. Våra produkter säljs både via återförsäljare och vår egen webbshop alla runt om i världen som precis som vi har kvalitet närmast hjärtat.

Vi omsätter ca 85 miljoner om året och är totalt ca 30 medarbetare som drivs av ständig utveckling av såväl våra produkter som affären.


Vi söker nu:

Träindustriarbetare
till fabriken i Sorsele

Arbetsuppgifterna kommer till största del att bestå i att arbeta som maskinoperatör inom tillverkning av golv, paneler och småhus. Uppgifterna kan vara varierande så att vara flexibel är en bra egenskap. Vi värderar kvaliteten på våra produkter högt, så noggrannhet och bra ordningssinne är egenskaper vi värdesätter.

Körplanering, arbetsrapportering och även inställningar i vissa maskiner sker i datorer så viss datorvana är en fördel. Du talar och förstår svenska. Erfarenhet av tidigare jobb inom träindustri och innehav av truckkort är meriterande.

Som person är du flexibel, noggrann, samarbetsvillig och arbetar bra både i grupp och självständigt.

Arbetstid: Heltid, dagtid 7–16.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV per mail till jobb@baseco.se, märkt med ”golvfabrik” senast 30 november.

Ev. frågor till Marcus 0952-550 12 eller marcus@baseco.se

 

PDF: 
Jobbannons - Träindustriarbetare